Neem contact met mij op:

Zoeken

Over ons

door Alex van Hulst

www.gayrotterdam.nl is een onafhankelijk initiatief van de Stichting GayRotterdam en vormt een laagdrempelige ‘entrance’ tot alles wat met de gay-wereld in Rotterdam te maken heeft. Dit platform zal bijdragen aan een herkenbaar profiel van LHBT-Rotterdam en heeft het doel de bezoeker op een herkenbare en prettige manier digitaal de weg te wijzen in Gay Rotterdam.

GayRotterdam werkt nauw samen met alle LHBT-organisaties in de stad en tevens met de landelijke GayGroup.

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)WAAROM GAYROTTERDAM?

Rotterdam is hot! Eerder schreven de Rough Guides en New York Times er al over; Rotterdam is dé stad die je moet bezoeken.

Ook voor de gay community heeft de stad Rotterdam veel te bieden. Van sportverenigingen en netwerkborrels, tot hippe clubs, knusse cafe's en underground feestjes: de diversiteit maakt dat iedereen zich welkom voelt en er voor ieder wat wils is.

Wat is er precies te doen en waar moet je zijn in deze Gay Destination? Gayrotterdam.nl helpt je op weg en verzamelt alle LHBT-hotspots van Rotterdam voor je. Ook vind je er het laatste gay nieuws en staan de verschillende maatschappelijke instanties voor je op een rijtje.