Neem contact met mij op:

Zoeken

Uitgaan

Sauna Finland

door Teun Botterweg
Sauna

Vraag waar Charlois is, en men zal je vol onbegrip aanstaren. Maar noem je Sáárloos, dan ben je er zo! Als je geluk hebt, kom je terecht op de Charloise Kerksingel. Je staat dan in het idyllische miniscule centrum van het oude dijkdorp aan de Maas. Loop je vervolgens de dijk schuin op over de Kaatsbaan, en, ja hoor, daar is de Grondherendijk! Toch gevonden: Sauna Finland, de gezellige en goed uitgeruste gay sauna in Rotterdam Charlois.


Voor de automobilist (die met de navigatie van een heel andere kant komt) een verrassing, want je kunt er – zelfs in 2015 - nog gratis parkeren. Loop naar nummer 5-7, trappetje af, aanbellen, en je stapt een uitnodigende bar binnen. Vanaf dat moment is alles relaxed, en schakel dus maar snel over op die modus, want dan geniet je het meest.

Na omkleden vind je beneden de geijkte saunafaciliteiten, en boven een grote huiselijke ruimte met gevarieerde inrichting. Onderzoek verder, en je begrijpt dan waarom deze sauna al sinds 1980 bestaat. Wedden dat je er niet makkelijk wegkomt? Badderen, cruisen, filmpje kijken, gezellig een praatje met een hapje of drankje aan de bar, of loungen in het relaxte rookgedeelte bij de TV. De tijd vliegt! Fameus zijn de zondagmiddagen, met een soepbuffet en een meestal drukke, maar aangename en vaak zeer spannende sfeer. En geen schreeuwerige muziek. Gewoon gaan! En, qua leeftijd: gemixed, van 18 tot en met gepensioneerd.

Sauna Finland vindt je in Charlois op Rotterdam-Zuid. De sauna is elke dag geopend. Kijk op www.gaysaunafinland.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd door Theo op
Soepbuffet in sauna Finland?? Waardeloeze soep meestal, dun en geen stokbrood, nooit!! Kan er niet van af, als geeluk hebt goedkope akelige soepstengels, kosten 49 eurocent voor pak van 20 stuks!! Geen pinbetaling mogelijk: kunnen ze lekker veel zwart doen!! En geen ventilatie boven, je stikt er bijna al maanden nu in de zomer van 2017, en jaren daarvoor ook altijd, ook te duur!! Erg schoon is het niet in badruimtes en natte sauna, om maar niet te zeggen: veelal vies!! Kost ook geld dat schoonnmaken. Ik heb de eigenaresse Sjaan Erfmann wel eens gesproken: wat een passief en lammelendig mens, zit helemaal niets bij, en gierig!! Ze laat alles aan personeel over, met gevolgen! Hoog tijd voor concurrentie van nieuwe gaysauna Waterman; ik en veel anderen kijken er naar uit!!
Gepubliceerd door Ron op
Sauna is vies, het ruikt er naar zweetvoeten. Als iets kapot is, duurt het weken voordat het gemaakt is. Het wordt tijd dat er een nieuwe sauna komt in Rotterdam.
Gepubliceerd door rob op
Wordt tijd voor concurrentie
Het bubbelbad wordt buiten gebruik gesteld als er nog langer in wordt gerommeld
Waarvoor is er dan personeel om de gasten die dit doen aan te spreken op dit gedrag ze hebben toch niet voor niets camera's
Of is dit de stok om de hond te slaan, zij we af van het bubbelbad wat enkel geld kost
Je moet de goed willende gast niet de duoe laten worden van het falen van het personee
Gepubliceerd door Vincent op
Kan me in boven staande niet vinden sauna is schoon het stinkt er zeker niet al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam,de sfeer is relaxt .prijzen zeker niet te hoog kortom een aanrader als je een middag of avond gezellig uit wil met mogelijkheden.
Gepubliceerd door sportingact op
De website doet het niet heren. Doe er wat aan!!
Gepubliceerd door Jan op
De website doet het nog steeds niet.
Gepubliceerd door Florus op
Zaterdag 28/10 ben ik er geweest en helaas het bubbelbad deed het weer is niet. Jammer dat dit van te voren niet gemeld wordt, je verwacht dat alles in werking is, dan kan je een keuze maken. Het bubbelbad is één van mijn favorieten. Als het menesmend denkt dat de melding van een niet werkend bubbelbad inkomen mislopen hebben ze misschien op dat moment gelijk. Maar ben ik er nu niet blijven eten en heb ik geen consumptie gebruikt en ze zien mij er voorlopig niet meer en dat scheelt veel meer aan inkomen.
Gepubliceerd door Dennis op
Wat een gemopper 1kom hier al jaren bijna wekelijks op de vrijdagmiddagen, hel jaar door. Ja het is wat verouderd, maar de sfeer maak je zelf. Ik geniet er alle keren en heb inderdaad moeite met weggaan! En als de soep je bezoek verpest......
Gepubliceerd door Beer1973 op
Is deze sauna nog open? De site doet het niet...
Gepubliceerd door aad op
Wat een gezeur,krijg het vermoeden dat het hier om een en de zelfde klager gaat. Krijg mijnheer onvoldoende aandacht omdat hij er niet uitziet? Of is het een persoonlijke vete van hem? Herken nl niets van waar hij over klaagt.
Gepubliceerd door Mo op
Ik vind het niet erg fris als mannen spuiten in bubbelbad.
Gepubliceerd door Nico van eck op
Het is oubollig, het personeel is even oud als de omringende gebouwen. De lange oude man is kortaf, weinig sociaal vaardig. Verjonging van het personeel, dat niet alleen achter de bar blijft animeren maar ook nog schoonmaakt zou een grote aanwinst zijn. Het stikt er van de muggen zomer of winter. Boven is het ronduit goor.
Er moet geïnvesteerd worden in de toko en goed personeel. Het enige personeelslid wa5 altijd vriendelijk is dat is de kleine, oudere man.
Gepubliceerd door willem op
Ik kom niet zo vaak in die gelegenheden omdat ik mijn natje en droogje thuis heb. Als ik (eens i het jaar) toch mij even te buiten ga, heb ik meestal een fijne middag of avond. Ik zie dan mensen, die ik een jaar lang niet gezien heb. Het leukste vind ik dan nog, dat ze me allemaal nog kennen, bij naam en toenaam. En dat waardeer ik! Zo toch iets positiefs.
Gepubliceerd door ad op
ja het is verouderd, soms is er wat kapot, maar het is vaak gezellig, en waar ik voor kom is gewoon lekkere sex, altijd geile gasten die me flink doorneuken
Gepubliceerd door gerrit op
dacht morgen maandag middag naar je toe te komen zijn jullie open.
kan ook bij jullie spoelen.
is er een sling.
en ook cabines voor met elkaar te spelen
kan ook wat eten in de sauna
Gepubliceerd door marcel op
wat een gezever zeg,kom hier ongeveer 3 x pj en voor de rest in beuningen en eindhoven en als ik daar met een loep rondloop vind ik ook wel wat,en als iemand een keer net niet genoeg zegt of de verkeerde kant uitkijkt dan zijn ze kort af.
blijf lekker thuis en kraak finland niet af,elke keer als ik er kom ga ik voldaan naar huis,letterlijk en figuurlijk ;-)
tot gauw
Gepubliceerd door John op
Goedenavond
Ik wil eigenlijk morgen langs gaan
Voor mij is alles nieuw hoe werkt het eigenlijk
Bij de bar krijg je de sleutel en moet je weer inleveren en daar weer halen als je naar huis gaat
Dus je gaat gelijk naakt? En dan ??

Hoor het graag John
Gepubliceerd door Frits op
Een sauna hoort op temperatuur te zijn.dat is deze dus nooit
Gepubliceerd door Aad op
Afgelopen zondag middag voor het eerst geweest,ik moet zeggen,zeker voor herhaling vatbaar.het sauna gedeelte heb ik zo goed als niet gezien......maar boven heerlijk gespeeld met een aantal leuke mannen,was gezellig druk en ik ga zeker vaker langs.
geile groetjes uit Spijkenisse
Gepubliceerd door Martin op
Veel van het commentaar wat hier wordt geleverd is correct en moet de eigenaar zien als "gezonde kritiek" waar ze wat mee zou kunnen doen want binnenkort ontstaat er concurrentie en dan kan het wel eens zijn dat er "leegloop" ontstaat in Finland. Inderdaad wat de soep betreft, doe het goed of doe het niet want een pot met waterige tomatensoep waar de ballen gehakt overheen zijn gevlogen is niet uitnodigend en dan maar niet te spreken over de soepstengels, ook hier is het belangrijk dat de hygiëneregels eens worden toegepast.............. Wat betreft de muggen............"komt door grondwater" wordt er regelmatig gezegd, onzin ligt aan de hygiëne waar eens beter op gelet moet worden en kop eens een bus insecticide en sluit misschien direct na de ochtendschoonmaak een keer flink zodat de vliegende monsters op de grond vallen, je wordt er inderdaad regelmatig "doodgestoken". Dan hebben we het over de toiletten, mogen best wel eens goed schoongemaakt worden anno 2018................( zijn cursussen voor ) want het geeft soms het idee dat je zonder de bril aan te raken al een SOA oploopt, ja heren bezoekers of personeel het is wel degelijk niet om over naar huis te schrijven zo onhygiënisch het er kan zijn; personeel achter de bar moet je niet inzetten voor tussentijdse schoonmaak, die zijn er om de bezoekers te bedienen van consumpties waar je ook nog als onderneemster aan kan verdienen, huur een "werkeloze" leuk uitziende jonge(man) in en laat die op gewenste momenten zorgen dat alles er schoon,netjes en hygiënisch uit gaat zien, dan krijg je zonder het niets voorstellende "soepbuffet" ook deze leuke sauna vol met meer tevreden mensen want er blijven altijd wel mensen over die altijd wel wat te zeuren hebben.
Wat betreft de vriendelijkheid van het personeel, inderdaad daar zijn ook cursussen voor wat betreft omgang met je clientèle die er toch voor zorgen dat jij als "barman" brood op de plank hebt toch? Maar wees eerlijk als je werkgeefster er ook geen kaas van heeft gegeten hoe je een bedrijf als een sauna moet bestieren en niet open staat voor advies ( het wordt hier in de volksmond altijd "kritiek"genoemd) dan vergaat het je als personeel ook aan motivatie en doe je alleen de standaard werkzaamheden t.w. op de knop drukken om als de bel gaat de deur te openen en krap aan zeggen "goedemiddag of goedenavond" dan te zorgen dat de € 16,00 in de geldlade komt en dan weer verder gaat met het handdoeken vouwen; wees eerlijk voor jezelf dat moet en kan toch beter, ook gay-bi- en of heteromannen moeten zich welkom voelen en houden zeker van aandacht en verwachten een leuke ambiance waar je graag komt en "geld uitgeeft"
Nou heren en mevrouw van het managementteam neem ook mijn "kritiek"eens ter harte want voorkomen is beter als genezen, binnen niet al te lange tijd gaan de deuren van een nieuwe sauna in de buurt ook open en het is dan te laat om iets aan jullie up-grading te doen en het zou jammer zijn als Finland dan ( zoals Spartacus ) ter ziele zal gaan.
Gepubliceerd door Koos op
Het is er vaak gezellig in de zaak en supergeil op de sex-etage in Finland, maar de deur van de rookruimte wordt nog wel eens open gezet door personeel? Waarom? Luchten? Lekker hoor!! Dan ruik je de rook en nicotine in de bar-ruimte! Koop een goede rookafvoer voor die rookruimte! En stoombad heeft dubbele wanden: er is ruimte tussen de wanden aan binnenzijde met muur daarachter; broeinest van schimmels en bacterien; ik zal de GGD op de hoogte stellen want dit is uit den boze!! Verbouwen die oude troep!! Personeel pakt gebruikte handdoeken met blote handen op en ik heb zo vaak gezien dat ze hun handen niet wassen! Bah! En dan vervolgens met die handen aan vaatwerk en eten etc. zitten! Koop rubber handschoenen voor het personeel!! Dat was zo in Spartacus wel!! Verder kom ik er graag, maar al sinds medio vorige week stoomkamer gesloten ivm mankement, kan gebeuren maar geeft klanten dan 2 euro korting of kop thee of koffie!! En website loopt nog steeds achter! Zomerkaarten-actie!! En hun emailaders is al heel lang buiten werking, je krijgt je bericht van niet werking. Eigenaresse is zo dom en lui!! 20-2-2018.
Gepubliceerd door Hans op
Als de barmedewerker, kde leine man met bril en gedeeltelijk kaal, genaamd Wil van Opstal achter de bar staat,neemt hij nooit de telefoon op als hij geen nummer ziet, al jaren zo het geval, is bekend bij collega's en de bazin van de toko maar hij gaat er gewoon mee door. Menigeen denkt dan dat de tent is gesloten of afgebrand of zo, maar Wil de lullo gaat medio dit jaar weg is de bedoeling, gelukkig, oprotten!!
Gepubliceerd door Henk op
Stoombad werkt weer eens niet. Toiletdeuren sluiten niet, haakjes als 100 keer verplaatst. Sperma sliertjes in het bubbelbad. Sauna waar je niet lekker kunt zitten met benen op de vloer. Opgelapte douches, niet schoon. Hokjes boven die die niet sluiten, vette kussens om op te liggen. Er wordt niet schoongemaakt, sperma en poepspetters. Bejaard fistfucker stel dat de hele bovenverdieping aan elkaar vloekt op zondag. Muggenplaag, waterachtige verzuurde soep met koffie room. Als je het niet leuk vindt om een sauna te runnen, stop er dan gewoon mee. Is er geen GGD toezicht meer tegenwoordig, bestuur van Rotterdam: Pak je verantwoordelijkheid en treedt op.
Gepubliceerd door Jan-Piet op
Het stoombad doet het nog steeds niet goed, dit is trouwens al de vierde week!!. Het publiek in Sauna Finland is hetzelfde als de Sauna zelf: oud, gedateerd, vies, vuil en al jaren niet onderhouden. Net als bij de sauna, werken de essentiële zaken bij de cliënten niet of nauwelijks meer. Het begint al bij de entree: een oude slecht sluitende deur, vervolgens bejaard en zwart betaald barpersoneel, waar alleen Wil heel vriendelijk van is. (herhaalt wel ieder woord drie keer). Je kan alleen cash afrekenen, omdat er zeer veel van de opbrengst zwart is. Een echte zakkenvulster, de eigenaresse, die geen belasting en premies afdraagt. De toiletten zijn vies, onverzorgd en zeer gedateerd. Ze kunnen amper op slot. De bril kan niet naar boven blijven staan. Op zondag krijg je gratis soep uit de gaarkeuken, echt jaren 50. Een waterig soepje, lauw en soms opgeleukt met iets. Vaak is niet duidelijk of het tomaten, goulash of iets anders is. In een ruimte met vele briefjes over wat wel en niet mag of moet, kun je je omkleden. Te krab, te ouderwets, de lockers hebben metalen dingetjes die uitsteken, dus uitkijken dat je je kleding niet beschadigd. Uit de sauna, loeren de eerste bejaarden al als je je omkleedt. De natte sauna doet het dus meestal niet. Het bubbelbad is vies, stinkt en is erg onhygiënisch. Op het bubbelbad en op de douches zijn camera's gericht. Iets wat natuurlijk illegaal is, net zoals alles hier in de sauna. Als je jezelf later op internet tegenkomt, was je dus gewaarschuwd. De douches zijn koud tot lauw en al honderd keer verbouwd, alle oude resten zie je nog. Ook de sauna zelf is al vele malen opgelapt en dat is te zien. De lepel van het water is afgebroken, de thermometer werkt al jaren niet, het plafond is opgelapt. Op de bankjes kun je niet fatsoenlijk liggen of zitten. Het koude (lauwe) bad stinkt. De trap naar boven. Het tussenhalletje is gerenoveerd, nadat er iemand door de vloer is gezakt. Ook hier weer de gezellige briefjes over troep opruimen en dergelijke. Op de eerste verdieping is het muggenbal, smeer je in met deet, anders wordt je opgevreten. Niet door leuke jonge kerels, maar door muggen. De relax cabines zijn echt heel triest. Ze plakken van de olie, vaseline, sperma, pis en poepresten. Onder de deurtjes wederom loerende bejaarden. Ook de bedden in de darkrooms zijn heel plakkerig. Als je een uurtje hier rondloopt zijn je voetzolen zwart en plakkerig. Boven wordt namelijk nooit schoongemaakt, alleen af en toe wat vuilnisbakjes geleegd. Als je dus letterlijk bestolen wilt worden, te veel wilt betalen voor een vies en goor verouderde sauna. Ga dan naar sauna Finland.
Gepubliceerd door Koos op
Overdrijf niet zeg! cabines zijn oke kan wel een wat zijn, 99% oke, overal papier op rollen en afvalbakken, ook niet in elke gaysauna! Geile sexetage met heelrijke geile ruimtes. Onnodig zwartmakerij!! En leugens !! Wees blij dat de sauna bestaat! Gezeik van impontenten en sexueel gefrustreerden!!
Gepubliceerd door Paul op
al dat negatief geschrijf heeft dan toch ook zijn invloed gehad bij mij .. normaal gezien zou ik morgen voor de 1ste keer een kijkje gaan nemen en naast een hete sauna te nemen wou ik mij ook eens goed te laten betasten maar helaas nu niet meer ... nu met een viese sauna en privat cabines die blijkbaar nog vol hangen van oude sperma en poep resten maak ik nu rechtsomkeer en keer dus jammer genoeg terug naar huis
:((((


;((
Gepubliceerd door Erik op
Ik herken niet veel van deze negatieve reacties. Ok als je naar een 100% hygienische zaak wilt ga dan naar een heterosauna. Natuurlijk wordt er overal geflikfooid, geil en veel bare. Als ik naar een geile sauna wil kies ik deze, ok ok, de bezoekers zijn wat ouder maar dat worden we als het goed is ook allemaal.
Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar een nieuwe (Spartacus?), maar of hij er ook komt?
Gepubliceerd door bph op
tja,

het is niet allemaal nieuw, mooi en schoon en dat het een witwastent is zal me werkelijk worst zijn. Elke keer als ik kom heb ik geile sex met opgewonden kerels. Ik zit qua leeftijd denk ik onder het gemiddeld wat daar aan publiek komt en aan aandacht nooit tekort gehad. Op mijn laatste bezoek liggen geilen met 3 andere mannen op het bed in de ruimte achter het videoscherm. Elkaar pijpen, kontje likken, 2 pikken gelijk in mijn mond. Mannen die om het bed heen stonden werden ook niet vergeten. Nadat zo'n 5 mannen hadden gespoten ben ik glibberig van het zaad nog even op een vd banken gaan zitten. Vinger in mijn kontje en klaargepijpt door iemand die daar al zat. Lekkere douche na afloop en voldaan weer vertrokken.
Gepubliceerd door Jack op
Die laatste is een lekkere bph

laatste keer is al weer zo'n 3 jaar geleden, maar ben niet zo veel in Rotterdam.
Hoop er donderdag24 of vrijdag 25 weer eens te zijn.
Kom in sauna's over de hele wereld, maar Finland is een geval aparts. Leuke bar, lekker een biertje in je blote kont. SOms wordt er ook wel aan je gezeten, als je dat wil, lekker toch.......
De filmzaal is natuurlijk het toppunt !!! Kijken en Bekeken worden. als er dan iemand zit te trekken duidelijk maken dat je het wel leuk vind. En aanbieden zijn zaad schoon te maken..
Gewoon lekker naar elkaar kijken, en aan elkaar zitten. In de filmzaal, de sauna .

Kortom altijd veel plezier gehad in Finalnd. Hoop 24 of 25 Mei me weer lekker onder te laten spuiten, door veel zaad !!!! Kom allemaal maar naar finland toe. Ik schrijf nog wel een berichtje als ik wat meer weet, van welke dag precies.
Gepubliceerd door Jack op
Trouwens de laatste keer dat ik er was een geweldige orgie in het grote bed. Wel 7 mannne die aan elkaar lagen te trekken, likken en doen. En dan nog zo'n 5-6 er omheen staan. deze werden gepijpt, gelikt enz. dus het was druk in de ruimte, wel zo'n 15 mannen die plezier hadden.
In de bar werd gezegt: "Nou die zijn boven flink aan het vechten" waarop de barman toch even schrok !!! lol!!!!
Gepubliceerd door Geileboy op
Hey geile mannen,

Wie zondag 20-5 vanaf een uur of 3 in sauna Finland? Wil lekker veel pikken pijpen en lekker onder gespoten worden het liefst zoveel mogelijk in mijn mond, willen tongen trekken pijpen kontje likken en lekker geneukt worden en zoveel mogelijk zaad slikken!! Ik 28 jaar 16x4 cm en heerlijk besneden! Hoor van jullie mannen
Gepubliceerd door Jack op
Goed idee, Geile Boy....
Ik ben voor hetzelfde is, hoewel ik geneukt worden niet zo zie zitten..

De rest HEERLIJK. Ik ben er Donderdag 24e na 18.00 !!!!
Gepubliceerd door Geileboy op
Ja is een goed idee toch Jack!

Gelukkig ben jij voor hetzelfde in alleen ik hoef je niet te neuken hoor ik ontvang liever!! Jij mag wel lekker aan duwen als je dat graag wil? Van de rest mag je helemaal zelf bepalen wat ik voor je moet doen!!
Gepubliceerd door Maikel op
Graag een mening.
Ik heb van een kennis gehoord dat ik maar eens naar Finland moest gaan om goed geneukt te worden.ben bottom dus....
Kom regelmatig in de moods en ff een keer een verandering.
Maar als ik nu de recensies lees dan schrik ik wel een beetje en misschien zonde van mijn tijd.
Of is alles een beetje opgeblazen?
Zelf vind ik sex met oudere erg geil.
Wat is de gemiddelde leeftijd dan?
Hoor graag iets.
Maikel
Gepubliceerd door Erwin op
Kwam er soms in de koudere maanden. En inderdaad, ook dan muggen boven. En veel ouderen die gluren en handtastelijk zijn. Toegang best duur voor een hok dat je nauwelijks een sauna kan noemen. Vaak voorzieningen buiten werking. Condooms waar je om moet vragen bij de bar. Een darkroom waar je uitglijdt over het sperma, slings die volgeurineerd zijn, een rookruimte die niet wordt afgezogen. Het kan zo veel beter, potentie genoeg! Maar al is het vies, het is de enige gaysauna in Rotterdam...tijd voor een goed alternatief!
Gepubliceerd door martin .... op
Wat een gezeur bij de meeste. Als het je hier niet bevalt moet je lekker wegblijven. Ga dan thuis lopen zeiken tegen je vrouw. De paar keer dat ik per jaar hier kom is het over het algemeen gewoon gezellig druk en dat er eens iets kapot is ontkom je niet aan. Het is natuurlijk geen Elyssium. Je komt hier voor de sex met andere mannen en daarbij kan je af en toe even genieten van de sauna en het stoombad. Het bubbelbad is aan mij niet besteed dus in het ronddrijvende zaad van anderen hoef ik niet te zitten.Wat ik gisteren ervaren heb is dat er nu flesjes bier op de cruise etage rondgaan. Dat vind ik persoonlijk wat minder want als er zo,n ding kapot valt heb je toch een probleem. Dus daar mag het personeel wel iets mee doen qua veiligheid.
Gepubliceerd door Ronaldo op
Er wordt nu al weken gewerkt aan een nieuwe website.
Die zag er al mooi uit, nu de sauna zelf nog.
Ooit was er een zwembad, geweldig!
Nu is zelfs het koude dompelbad weg.
Allemaal teveel werk zeker, zo jammer....
Gepubliceerd door Frank op
mooi seit ik kom graag naar de sauna is leuk en gezellig
Gepubliceerd door Ronaldo op
Nou nou, moest daar zo lang over gedaan worden? De nieuwe website is wel heel karig. Geen foto's, geen aardigheid, en gemaakt voor slechtzienden. Liefdeloos. Wie verzint zoiets toch?
Gepubliceerd door Dog4whitemen op
Supermiddag en avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Herken me niet in de klachten. Erg Vriendelijke en supermooie barman haha, lekker eten en ook veel geile blanke mannen die ik lekker kon zuigen. Kom zeker vaker langs met me halsband om. Kom komende zondag of zondag daarop weer klaar zitten om lekkere blanke gasten te verwennen. Hoop uiteindelijk t vaste hondje te worden van de sauna:p erg tevreden dat ik geweest ben. Echt een 10 van de 10, als ik een cijfer moest geven.
Gepubliceerd door Dog4whitemen op
Ben trouwens 25 en vind het heerlijk om meerdere blanke mannen te zuigen en gebruikt te worden. Heb een roze halsband om. Hoop volgend x nog minder rust te hebben met al die pikken om me heen
Gepubliceerd door Inch op
Relaxte sauna. Niet echt modern of luxe maar de meeste mensen komen niet voor het bubblebad en dergelijke maar voor sex. Met de 2 slings boven is het hier ideaal om flink te sexen. Zaterdagmiddag is een supermiddag om een lekker te ontspannen en geile bottoms flink te pakken boven. Een aanrader. Fijne sauna, wees blij dat die er is, waar moet je anders heen om te kunnen pompen.
Gepubliceerd door Inches op
Zwaar geschapen kerel zoekt geile bottoms die zaterdagmiddag in deze super relaxte en geile sauna hangend in de sling gepaald moeten worden. Vanaf 1200 uur zijn ze open 2 slings aanwezig in spannende ruimte wat wil je nog meer. SUPER SAUNA is het. Al 39 jaar dat zegt toch wel wat.
Gepubliceerd door Bill op
Helemaal met je eens, Dog4whitemen.
Kom is langs man, geheel vrijblijvend. garagemeester@gmail.com
Gepubliceerd door Steef op
Eindelijk een keer geweest maar tevens ook de laatste keer... Zoals al boven vaak genoemd: oud,gedateerd en smerig.. Ja het is een gaysauna maar dat betekent niet dat het alleen om de sex gaat. Als het alleen daarom zou gaan zou ik zeggen spreek dan lekker af op grindr of bull. Maar is een sauna dus verwacht je faciliteiten die bij een sauna horen en het ook doen en schoon,fris en hygiënisch is en mss wat luxe, wie wilt er nou douchen onder die mankemente douche..??? Het gaat om alles, luxe,vetwennerij (niet alleen door mannen) gezelligheid,ontspanning. Dus ja, leuke jongens inhuren voor achter de bar en die rondlopen om het in de gaten te houden etc.
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Sauna Finland

ADRES
Grondherendijk 5-7,
3082 DD, Rotterdam
010 22 35 895

OPENINGSTIJDEN EN MEER INFO
Kijk op de Facebookpagina van Sauna Finland.

BIJZONDERHEDEN
Betaald parkeren in de buurt