Neem contact met mij op:

Zoeken

What's happening?

'Blushing' ook in Rotterdam

door Alex van Hulst
Actueel

Wordt het een gay-zaak? Nee. Ongetwijfeld trekt de nieuwe zaak van BN-er Gordon (ook) veel niet LHBTI-ers. Wordt het een aanwinst voor gay-Rotterdam? Zeker, al was het alleen maar doordat de bekendste LHBTI-er van Nederland de eigenaar is. Vrijdag 15 juni wordt de zaak geopend, vanaf zaterdag 16 juni is het toegankelijk voor het publiek.

Na Blaricum (zijn woonplaats) en Amsterdam (zijn geboortestad) is Rotterdam de logische derde stad waar Gordon zijn nieuwe koffieconcept lanceert. Gordon zegt dat hij benieuwd is naar de reacties: "Vrijdag gaat mijn derde kind het licht zien in een van de hipste steden van Europa: Rotterdam, op de Coolsingel pal naast het stadhuis! Ik ben zo benieuwd naar die Rotterdamse koppies die van mijn koffie en heerlijk ontbijt en lunch aan het genieten zijn."

'Gezonde kop koffie' op de Coolsingel...

De Amsterdamse zanger en presentator lijkt zeker van een warm ontvangst. “Ik dank nu al de gemeente Rotterdam voor hun geweldige ontvangst en medewerking om dit allemaal mogelijk te maken!”

Op de website van 'Blushing' zegt Gordon over de lancering van een nieuw (gezond) koffieconcept: “Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoerd te worden door massaproductie maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding spreekt omdat we staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!”

Staat het drinken van een kopje (gezonde) Gordon-koffie al bij jou op de agenda? Vanaf zaterdag 16 juni kan het. Kijk op de website van Blushing.

ROTTERDAM | 14 JUNI 2017


Advertentie:

  

Gepubliceerd door Marcel op
16 april???
Gepubliceerd door alex.vanhulst op
Scherp, Marcel. Dank je wel. Is aangepast.
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.