Neem contact met mij op:

Zoeken

What's happening?

Paul de Leeuw bij Mankracht

door de Redactie
BIJEENKOMST

De 100e editie van Mankracht Rotterdam (zie zijpanel) werd opgeleukt door niemand minder dan Paul de Leeuw. Interviewer Roeland voelde hem aan de tand over zijn jeugd en coming-out, zijn leven als BHN-er (bekende homo Nederlander) en zijn relatie met Rotterdam.

Onze fotograaf Dave Koster maakte mooie foto's van het interview. Heb je het gemist? Bekijk het interview hier terug.

   

  

  

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


100e EDITIE MANKRACHT

Ruim acht jaar geleden kwamen de Rotterdammers Frank de Laat, Pieter Grootenboer en Marc Fonville op het idee om iets nieuws te beginnen. Iets nieuws voor jongens en mannen die zichzelf niet zozeer thuis voelden in de Rotterdamse gay-horeca, maar toch behoefte hadden aan een vaste plek om samen te komen met gelijkgestemden.

Al snel bleek het een gouden formule. Ondersteund door de scherpe interviewers Jos Hooijschuur en Kees Vrijdag bouwde het Mankrachtteam een vast bezoekersaantal op, die trouw iedere maand op het dakterras van het Groothandelsgebouw de bijeenkomsten bijwoonden. 'Op de kruk' werd een begrip en gay-celebrities als Kees Jan de Jager, Frank Sanders en  Boris van der Ham namen maar wat graag plaats achter de microfoon.

Mankracht Rotterdam gaat haar negende jaar in. Het dakterras op het Weena is na wat omzwervingen definitief ingeruild voor FERRY op de Westblaak en naast de reguliere bijeenkomsten heeft Mankracht ook de jaarlijkse rally, de Mankracht BBQ en de Mankracht XL-party's geïntroduceerd. We kunnen dus wel spreken van een aanwinst voor de Rotterdamse gayscene.

Momenteel wordt het Mankrachtbestuur gevormd door (scheidend) voorzitter Frank de Laat, penningmeester Pieter Ruijsch van Dugteren en secretaris John van Buuren. Kijk voor meer informatie over Mankracht Rotterdam op de website, of op de Facebookpagina.